Wij maken van data informatie en geven u inzicht
 • Digitaliseren

  van bedrijfsprocessen

 • Inzichtelijk

  via Microsoft Power BI

 • Dashboards

  op maat voor u gemaakt

 • Digitaliseren

  van bedrijfsprocessen

 • Inzichtelijk

  via Microsoft Power BI

 • Dashboards

  op maat voor u gemaakt

Over ons

Wij zijn Dat verandert de zaak

Dat verandert de zaak is opgezet door Ruben Hoeve en Herman Veerkamp, beiden gespecialiseerd in automatisering en digitalisering. Bij ons bent u aan het goede adres voor meer inzicht in bedrijfsgegevens en daardoor betere bedrijfsresultaten! Wij ontwerpen maatwerkprogramma’s. Hiermee krijgt u een betere kijk op uw bedrijf en maakt u een efficiëntieslag met uw manier van werken.

Herman Veerkamp

Ik ben Herman Veerkamp, een Twentenaar in hart en nieren. Op professioneel gebied heb ik jarenlange ervaring bij diverse bedrijven in het op cijfermatige wijze verbeteren van bedrijfsprocessen. Mijn typisch Twentse nuchterheid komt ook terug in mijn manier van werken voor Dat verandert de zaak. Ik hou van een recht door zee aanpak, no-nonsense, eerlijk en duidelijk. Samen met Ruben gaan we terug naar de kern en van daaruit bouwen we naar het gewenste resultaat. Dit alles in samenwerking met u.

Ruben Hoeve

Mijn naam is Ruben Hoeve en ik heb veel werkervaring met financiële administraties, digitaliseren van werkzaamheden en automatiseren van processen.

Voor mijn gevoel kan altijd alles beter, sneller en efficiënter. Oplossingsgericht denken is mijn ding en ik stop niet voordat de opdracht klaar is. Kunt u als ondernemer onze diensten gebruiken? Samen met Herman ga ik de uitdaging graag aan!

Ruben & Herman

Ruben Hoeve
Herman Veerkamp
Dat verandert de zaak